06.

Procesledelse (projekt- og programstyring)

Det kræver mange års erfaring at forstå hele processen fra A-Z. Vi kan påtage os program og projektledelse og tage styring på processen fra A-Z.

Vi er certificerede Prince2 projektledere og programledere og forstår at orkestrere processen – som orkesterleder der har gehør for hvornår de enkelte special instrumenter skal ind og hvornår andre skal træde lidt i baggrunden. En dirigent kan ikke spille alle instrumenter – men ved hvordan de skal lyde og har gehør for hvornår i processen der skal trækkes på hvilke særlige kompetencer og specialer.

Det kræver stor erfaring og kendskab til alle delprocesser – fra første ideskitse – til myndighedshåndtering – projektering – udbud og kontrahering – byggeledelse og sikkerhedskoordination – performance tests – mangelgennemgange og endelig aflevering til bygherren.

Mange af del-processerne i procesledelse ser du beskrevet under andre faneblade.

Det er ikke mange, der kender hele processen fra start til slut på egen krop – og der stilles ofte med hele konsortier for at levere bygherrerådgivning på hele paletten. Men hvem holder trådene samlet og har det fulde overblik, hvis der er mange aktører i spil ? Her får du one-point-of-contact – der spildes intet på tværs og vi trækker de rette kompetencer ind efter behov – bygherrens økonomi er vigtig for os.

få den bedste

sparring

Med vores fagspecialisters erfaring kan vi håndtere alt fra nybyggeri kontor og boliger, fredede og bevaringsværdige bygninger, renovering og ombygning samt logistik projekter. Vores vigtigste funktion er at skærme dig som bygherre og give dig professionel sparring.

Vi har erfaring med offentlige projekter og EU-udbud og totalentrepriseprojekter.

Vores kompetencer er: 

  • Bygherrerådgivning
  • Projektudvikling
  • Proces facilitering og brugerinvolvering
  • Byggeledelse
  • Udvikling af skalerbare templates samt international implementering.
Bygherrerådgiveren Billede-27