Bæredygtighed

Vi tænker bæredygtigt

FN 17 verdensmål og DGNB certificering – samt cirkulær nedrivning hvor dette er muligt og giver mening – genbrug af materialer kan give værdi. Bæredygtighed og arkitektonisk kvalitet forstås som to sider af samme sag – æstetik og komposition er nødvendige for at bygge for fremtiden – og ikke kun for morgendagen. Tidløst over trendy – gerne different – but not strange.

Bygherrerådgiveren Billede-15

få den bedste

sparring

Med vores fagspecialisters erfaring kan vi håndtere alt fra nybyggeri kontor og boliger, fredede og bevaringsværdige bygninger, renovering og ombygning samt logistik projekter. Vores vigtigste funktion er at skærme dig som bygherre og give dig professionel sparring.

Vi har erfaring med offentlige projekter og EU-udbud og totalentrepriseprojekter.

Vores kompetencer er: 

  • Bygherrerådgivning
  • Projektudvikling
  • Proces facilitering og brugerinvolvering
  • Byggeledelse
  • Udvikling af skalerbare templates samt international implementering.
Bygherrerådgiveren Billede-27

Vi tænker bæredygtigt – FN 17 verdensmål og DGNB certificering – samt cirkulær nedrivning hvor dette er muligt og giver mening - genbrug af materialer kan give værdi. Bæredygtighed og arkitektonisk kvalitet forstås som to sider af samme sag – æstetik og komposition er nødvendige for at bygge for fremtiden – og ikke kun for morgendagen. Tidløst over trendy – gerne different - but not strange.

Ginette K. Beeck - Arkitekt & Byggeøkonom