11.

Logistik udvikling og rådgivning

Logistikprojekter dækker over crossdock-terminaler og warehouses – forskellen er den tid godset opholder sig i bygningen.

De er fysisk forskellige med hensyn til højde og med hensyn til antal porte per facademeter. De er forskellige med hensyn til det konstruktive system.

Logistikprojekter placeres med optimal beliggenhed i forhold til motorvejsnet, hvor det er muligt at finde større grundstykker – da de moderne logistik ejendom ønskes størst mulige aht businesscase – dvs flere brugere lejer sig ind på disse mammut-ejendomme. Der stilles oftest krav om regnvands-forsinkning af de store befæstede arealer, der omgiver logistik bygninger og i nogle tilfælde skal der ske vejtilpasninger frem til stedet aht svingradier for lastbiler.

Der skal tages stilling til materialevalg og profilering – beton eller stål – og der skal tages stilling til gate system og indhegning af hensyn til tyverisikring – selve bygningskroppen skal sikres op til en vis højde aht ”ramparting” – der skal indtænkes overvågning inde og ude – dagslysforhold samt temperaturforhold. Der skal tages stilling til mandskabs faciliteter og evt kontorhus i tilknytning til anlægget. Danmark adskiller sig lidt fra andre lande med sine porthuse, der giver bedre mulighed for temperaturstyring. Der er oplagte muligheder for grøn energi / solceller på de enorme tagflader til nedbringelse af driftudgifter – forudsat at der indkøbes favorabelt.

Vi har erfaring fra DSV, dansk logistik virksomhed, der opererer worldwide og Prologis, der ved strategisk opkøb af jord omkring vigtige hovedbyer wordwide bygger logistik ejendomme for forskellige kundesegmenter og har international erfaring med denne type byggeri – inklusive i jordskælvs områder.

Vi kan hjælpe logistik virksomheder med udvikling af templates efter deres specifikke behov – og bistå med implementering af disse worldwide ved at forestå udbud og tender procedure. Vi har kendskab til flere typer internationale kontrakter – herunder fx Fidic Silver.

få den bedste

sparring

Med vores fagspecialisters erfaring kan vi håndtere alt fra nybyggeri kontor og boliger, fredede og bevaringsværdige bygninger, renovering og ombygning samt logistik projekter. Vores vigtigste funktion er at skærme dig som bygherre og give dig professionel sparring.

Vi har erfaring med offentlige projekter og EU-udbud og totalentrepriseprojekter.

Vores kompetencer er: 

  • Bygherrerådgivning
  • Projektudvikling
  • Proces facilitering og brugerinvolvering
  • Byggeledelse
  • Udvikling af skalerbare templates samt international implementering.
Bygherrerådgiveren Billede-27