12.

Internationale projekter - templates & processtyring

Der er en del danske firmaer, som er repræsenteret i mange lande, som med stor gavn og økonomisk gevinst kan udvikle bygge-standarder og templates for hvordan man bygger eller indretter sig rundt omkring i hovedkontorer, salgsenheder eller logistikenheder på verdensplan.

Ved at udføre templates på engelsk med alt hvad der hører en teknisk beskrivelse til, er det let at klippe et udbud sammen, og processen går hurtigt og effektivt – man behøver ikke at starte forfra hver gang i et nyt land.

Det er ”skalering af byggeprojekter”, der betaler sig ind allerede ved projekt to. Vi samarbejder med ingeniører og arkitekter og styrer forløbet.

Med erfaring i udbud i flere lande kan vi varetage processen med landsearch, udbud af projekt, kontrahering i samarbejde med jurister, planlægning og styring af byggeproces til aflevering. Vi har erfaring med de fleste internationale kontraktformer og green building certificeringer såsom BREEAM, DGNB, LEED med flere.

få den bedste

sparring

Med vores fagspecialisters erfaring kan vi håndtere alt fra nybyggeri kontor og boliger, fredede og bevaringsværdige bygninger, renovering og ombygning samt logistik projekter. Vores vigtigste funktion er at skærme dig som bygherre og give dig professionel sparring.

Vi har erfaring med offentlige projekter og EU-udbud og totalentrepriseprojekter.

Vores kompetencer er: 

  • Bygherrerådgivning
  • Projektudvikling
  • Proces facilitering og brugerinvolvering
  • Byggeledelse
  • Udvikling af skalerbare templates samt international implementering.
Bygherrerådgiveren Billede-27